Miele TSH 783 WP EcoSpeed.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Miele TSH 783 WP EcoSpeed.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Miele TSH 783 WP EcoSpeed.

Merk

Miele

Fabrikantcode

11857730

Energieklasse

A+++

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Miele TSH 783 WP EcoSpeed.

Met de Miele TSH 783 WP EcoSpeed warmtepompdroger droog je grote hoeveelheden wasgoed in één keer. De enorme trommel heeft een capaciteit van maar liefst 9 kilogram wasgoed. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook nog eens energie. De droger heeft een energieklasse van A+++, waardoor je flink op je energierekening bespaart. De PerfectDry vochtigheidssensoren zorgen ervoor dat je wasgoed nooit langer dan nodig gedroogd wordt. Wanneer je wasgoed klaar is, stopt het droogprogramma automatisch. Wil je een was van 40 graden Celsius drogen zonder je wasgoed te sorteren? Kies dan voor de DryCare40 functie. Met deze functie droogt de Miele TSH 783 WP EcoSpeed extra voorzichtig, waardoor je je wasgoed niet hoeft te sorteren. Eenmaal gedroogd, kun je je wasgoed direct weer dragen.

Pluspunten
  • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding in deze 9 kilo A+++ droger niet krimpt

    .

    De FragranceDos geurflacon geeft je wasgoed, indien gewenst, een frisse geur tijdens het drogen

    .

    Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te leegmaken.

Minpunten
  • Er is geen SteamFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over Miele TSH 783 WP EcoSpeed.

Miele TSH 783 WP EcoSpeed. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

Miele TSH 783 WP EcoSpeed. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: 11857730.

Miele TSH 783 WP EcoSpeed. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A+++.

Miele TSH 783 WP EcoSpeed. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Miele TSH 783 WP EcoSpeed. draait naar Links.