1. wassen en drogen
  2. Hoover HWP 68AMBC/1-S.

Hoover HWP 68AMBC/1-S.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Hoover HWP 68AMBC/1-S.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Hoover HWP 68AMBC/1-S.

Merk

Hoover

Fabrikantcode

HWP 68AMBC/1-S

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 53 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Hoover HWP 68AMBC/1-S.

De Hoover HWP 68AMBC/1-S is een gebruiksvriendelijke en energiezuinige wasmachine waarmee je eenvoudig grote en kleine ladingen wasgoed wast. Dit komt door het Power Care systeem dat het wasmiddel met water mengt en het over het wasgoed sproeit, waardoor vlekken ook op een lagere temperatuur verwijderd worden. Met de hOn app kun je makkelijk de juiste instellingen kiezen, door het wasetiket van je kleding te scannen en te zien welk wasprogramma je nodig hebt. Wanneer het wasprogramma klaar is, krijg je een melding op je telefoon. Verder heeft de Hoover HWP 68AMBC/1-S een stoomfunctie, waarmee je kreukels vermindert en je muffe kleding fris maakt. Zo heb je na één dag dragen je kleding alweer fris en klaar om te dragen, zonder dat je deze hoeft te wassen. Als je een wasdroger in je huishouden hebt, kun je deze naast de wasmachine plaatsen. We raden de gebruikers echter af om een tussenstuk te gebruiken bij deze wasmachine.

Pluspunten
  • Met de hOn app kun je het waslabel van je kleding scannen, direct het juiste wasprogramma vinden en een melding krijgen als je was klaar is. Het Power Care-systeem spuit het detergent over je wasgoed, waardoor je extra grondig wast. Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • De wasmachine maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel tijdens het centrifugeren

    .

    Zonder waterbeveiliging zal de watertoevoer niet automatisch afgesloten worden bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over Hoover HWP 68AMBC/1-S.

Hoover HWP 68AMBC/1-S. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 53 cm

Hoover HWP 68AMBC/1-S. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: HWP 68AMBC/1-S.

Hoover HWP 68AMBC/1-S. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A.

Hoover HWP 68AMBC/1-S. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Hoover HWP 68AMBC/1-S. draait naar Links.