Siemens WG44G107NL.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Siemens WG44G107NL.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Siemens WG44G107NL.

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG44G107NL

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Siemens WG44G107NL.

De Siemens WG44G107NL is de perfecte oplossing als je hardnekkige vlekken zoals rode wijn en olie wilt verwijderen. In combinatie met het innovatieve anti-vlekkensysteem is geen vlek te hard. Hierbij past het wasprogramma zich aan aan het type vlek waardoor je favoriete shirt na een avond gourmetten weer helemaal schoon is. Met een vulgewicht van 9 kilogram is de wasmachine geschikt voor een grote lading wasgoed, waarmee je al je beddengoed in één keer kunt wassen. Met energieklasse A was je zeer zuinig en bespaar je tot € 290,- op je energiekosten over de levensduur. Daarnaast heeft de wasautomaat verschillende programma's, waaronder programma's voor overhemden, wol en katoen. Heb je haast met het wassen van je kleding? Dan kies je de varioSpeed-functie waarmee je tot 60% sneller kunt wassen. Hierbij zijn je overhemden binnen de kortste keren schoon. Dankzij de iSensoric sensoren verbruik je ook niet meer water en energie dan nodig is. Met de Siemens WG44G107NL haal je dus een betrouwbare en energiezuinige wasmachine in huis.

Pluspunten
  • Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. VarioSpeed stelt je in staat tot 60% sneller te wassen met hetzelfde wasresultaat. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Het heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren

    .

    Je bedient de wasmachine niet met een applicatie.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44G107NL.

Siemens WG44G107NL. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

Siemens WG44G107NL. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: WG44G107NL.

Siemens WG44G107NL. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A.

Siemens WG44G107NL. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Siemens WG44G107NL. draait naar Links.