1. wassen en drogen
  2. Whirlpool W6 D83WB EE.

Whirlpool W6 D83WB EE.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Whirlpool W6 D83WB EE.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Whirlpool W6 D83WB EE.

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991633240

Energieklasse

A++

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 84,9 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 65,6 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Whirlpool W6 D83WB EE.

Laat je kleine en grote wasladingen energiezuinig drogen met de Whirlpool W6 D83WB EE warmtepompdroger. Met de 6th Sense technologie wordt je wasgoed nooit te lang gedroogd. De vochtigheidssensoren meten precies hoeveel vocht er in je wasgoed zit en de programmaduur wordt hierop aangepast. Dankzij de SoftMove technologie blijven je favoriete trui langer mooi. Deze technologie past zelf de trommelbewegingen aan op elk type wasgoed, waardoor de stof minder snel slijt. Als je nog niet thuis bent als het programma klaar is, houdt FreshCare+ je droge kleding tot 6 uur na het droogprogramma fris met lucht en trommelbewegingen. Met de Whirlpool W6 D83WB EE warmtepompdroger ben je verzekerd van energiezuinig en zorgvuldig drogen van je wasgoed.

Pluspunten
  • Minder onderhoud en minder energieverbruik dankzij de zelfreinigende condensor. De 6th Sense sensoren passen de droogtijd aan op de luchtvochtigheid in de trommel. De SoftMove droogtechnologie stemt de trommelbewegingen af op het type wasgoed.

Minpunten
  • Je loost het water niet uit met een afvoer, waardoor je het condensreservoir manueel moet legen

    .

    Het heeft een vochtinhoud van 19% en is daarom minder geschikt voor een klein, niet geventileerd gebied.

Veelgestelde vragen over Whirlpool W6 D83WB EE.

Whirlpool W6 D83WB EE. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,9 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 65,6 cm

Whirlpool W6 D83WB EE. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 859991633240.

Whirlpool W6 D83WB EE. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A++.

Whirlpool W6 D83WB EE. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Whirlpool W6 D83WB EE. draait naar Rechts.