1. wassen en drogen
  2. LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning.

LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning.

Merk

LG

Fabrikantcode

RH90V5AV6Q

Energieklasse

A++

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 69 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning.

De LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning heeft een zelfreinigende condensor waardoor het onderhoud aan de droger geminimaliseerd wordt. De ruime trommelinhoud van 9 kilogram maakt deze droger geschikt voor het drogen van grote ladingen was. Speciaal voor mensen met allergieën is er het Allergy Care programma, dat bacteriën en allergenen verwijdert waardoor je minder last hebt van allergieën. Ook is er Sensor Dry, waardoor kleding op lage temperatuur gedroogd wordt. Zo blijft je lievelingstrui mooi behouden. Daarnaast kun je via de ThinQ app extra droogprogramma's downloaden en de wasdroger op afstand bedienen.

Pluspunten
  • Het Sensor Dry systeem voorkomt met vochtigheidssensoren dat je wasgoed krimpt. De Auto Cleaning Condenser spoelt zich automatisch schoon, waardoor jij minder onderhoud hebt en de wasdroger altijd energiezuinig werkt. Het Allergy Care programma verwijdert huisstofmijt en andere allergenen waardoor je minder last hebt van allergieën. Het Sensor Dry systeem voorkomt met behulp van vochtigheidssensoren dat je wasgoed krimpt. De Auto Cleaning Condenser spoelt zichzelf automatisch schoon, waardoor jij minder onderhoud moet uitvoeren en de wasdroger altijd energiezuinig werkt. Het Allergy Care programma verwijdert huisstofmijt en andere allergenen, waardoor je minder last hebt van allergieën.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie die kreukels in je was vermindert met stoom, zodat je snel klaar bent met strijken: De meegeleverde afvoerslang van de droger is relatief kort, waardoor je de automaat vlak bij de afvoerbuis moet plaatsen of een langere slang moet aanschaffen.

Veelgestelde vragen over LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning.

LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 69 cm

LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: RH90V5AV6Q.

LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A++.

LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning. draait naar Rechts.