AEG LR75CCW94 ProSteam.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG LR75CCW94 ProSteam.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG LR75CCW94 ProSteam.

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 501 501

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 63,1 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van AEG LR75CCW94 ProSteam.

Met de AEG LR75CCW94 ProSteam wasmachine ben je klaar met je strijkwerk. De stoomfunctie vermindert kreukels in je kleding, waardoor je achter de strijkplank aan het einde van het wasprogramma niet meer hoeft te staan. Met een vulgewicht van 9 kilogram is de wasmachine geschikt voor grote ladingen wasgoed. Verder is deze wasmachine uitgerust met modernste technologie. Zo kun je de wasmachine koppelen aan je wifi netwerk, waardoor je gemakkelijk gebruik kunt maken van de AEG Care app. Deze app geeft je advies over welk wasprogramma het beste is voor je kleding. Ook ontvang je een melding als je was klaar is, waardoor je nooit meer je was hoeft te vergeten. Dankzij de AEG LR75CCW94 ProSteam wasmachine ben je klaar met je strijkwerk en heb je meer tijd over voor andere leuke dingen.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie kun je je kleding opfrissen en minder strijkwerk hebben. Deze zeer zuinige wasmachine heeft energieklasse A. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen automatische dosering van wasmiddel om de juiste hoeveelheid toe te voegen.

Veelgestelde vragen over AEG LR75CCW94 ProSteam.

AEG LR75CCW94 ProSteam. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 63,1 cm

AEG LR75CCW94 ProSteam. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: 914 501 501.

AEG LR75CCW94 ProSteam. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A.

AEG LR75CCW94 ProSteam. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG LR75CCW94 ProSteam. draait naar Links.