1. wassen en drogen
 2. Samsung WW11BB944AGMS2 Bespoke QuickDrive.

Samsung WW11BB944AGMS2 Bespoke QuickDrive.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Samsung WW11BB944AGMS2 Bespoke QuickDrive.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Samsung WW11BB944AGMS2 Bespoke QuickDrive.

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW11BB944AGMS2

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Ja

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Samsung WW11BB944AGMS2 Bespoke QuickDrive.

De Samsung WW11BB944AGMS2 van de 9000 serie is de perfecte oplossing voor al je wasproblemen. De QuickDrive technologie zorgt ervoor dat je wasgoed tot twee keer zo snel schoon is. Met 11 kilogram vulgewicht heb je meer ruimte voor al je beddengoed. Door het SpaceMax design is de wasmachine zeer compact en neemt hij weinig ruimte in. De AI Wash technologie voegt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe, waardoor je nooit te veel zeep gebruikt. Met het programma 'Hygiënisch stomen' krijg je alle kledingstukken extra schoon. En met AI Control koppel je de wasmachine aan je smartphone, waardoor je altijd het juiste wasprogramma kiest voor elk kledingstuk. Kies de Samsung WW11BB944AGMS2 voor een schone was met alle gemakken van dien.

Pluspunten
 • Met QuickDrive was je jouw kleding extra zuinig en tot 2 keer sneller schoon

  .

  Met QuickDrive was je je kleding twee keer zo snel schoon en spaar je energie. AI Wash doseert je wasmiddel automatisch dankzij de troebelheidssensor, die ziet hoe vuil je was is

  .

  AI Wash doseert je wasmiddel automatisch met behulp van een troebelheidssensor die de vuiligheid van je was beoordeelt. Dankzij de ruime trommelinhoud van 11 kilogram doe je meer was in één keer

  .

  Dankzij de ruime trommelcapaciteit van 11 kilogram, doe je meer was in één keer.

Minpunten
 • Er is geen AddWash-deur om vergeten wasgoed toe te voegen.

Veelgestelde vragen over Samsung WW11BB944AGMS2 Bespoke QuickDrive.

Samsung WW11BB944AGMS2 Bespoke QuickDrive. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

Samsung WW11BB944AGMS2 Bespoke QuickDrive. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: WW11BB944AGMS2.

Samsung WW11BB944AGMS2 Bespoke QuickDrive. is milieuvriendelijk: Ja. Het heeft energieklasse A.

Samsung WW11BB944AGMS2 Bespoke QuickDrive. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Samsung WW11BB944AGMS2 Bespoke QuickDrive. draait naar Links.