Samsung WW80T554AAW AddWash.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Samsung WW80T554AAW AddWash.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Samsung WW80T554AAW AddWash.

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW80T554AAW/S2

Energieklasse

B

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 63,5 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Samsung WW80T554AAW AddWash.

De Samsung WW80T554AAW van de 5000 serie is een gebruiksvriendelijke wasmachine, waarmee je vergeten kledingstukken eenvoudig aan je wasprogramma kunt toevoegen dankzij de AddWash opening aan de voorkant. Deze machine is ideaal voor gezinnen van 2 tot 3 personen met normale ladingen was. De EcoBubble technologie wast je kleding schoon op lage temperaturen, door een schuim te creëren met water, wasmiddel en lucht. Hierdoor verwijder je ook lastige vlekken zoals koffie en rode wijn. Daarnaast heeft de machine een hygiënisch stomen programma, waarmee je beddengoed en handdoeken grondig kunt reinigen. De bediening van de wasmachine gaat gemakkelijk en snel via je telefoon. Zo heb je altijd de controle over je wasprogramma's. Bovendien kan je met de machine gebruik maken van verschillende wasmiddelen, zoals vloeibaar wasmiddel, poedervormige wasmiddelen, wasverzachters en wasverzachters. Kortom, de Samsung WW80T554AAW biedt alles wat je nodig hebt voor het verzorgen van je kleding.

Pluspunten
  • Met EcoBubble kan je zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon wassen met schuimbellen. Met het Steam Wash programma kun je extra hygiënisch wassen door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. Deze wasmachine is zeer zuinig en heeft een energieklasse B.

Minpunten
  • Beschikt niet over QuickDrive om je wasgoed twee keer zo snel schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over Samsung WW80T554AAW AddWash.

Samsung WW80T554AAW AddWash. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 63,5 cm

Samsung WW80T554AAW AddWash. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: WW80T554AAW/S2.

Samsung WW80T554AAW AddWash. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse B.

Samsung WW80T554AAW AddWash. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Samsung WW80T554AAW AddWash. draait naar Links.