Bosch WGB24407NL.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WGB24407NL.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WGB24407NL.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGB24407NL

Energieklasse

A-20%

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 64,8 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Bosch WGB24407NL.

Met de Bosch WGB24407NL (serie 8) wasmachine was je grote ladingen beddengoed energiezuinig. Je kunt een lading wasgoed van maximaal 9 kilogram verwerken. De grote vulopening zorgt ervoor dat al je lakens, kussenslopen en badhanddoeken makkelijk in de trommel passen. Ook als je maar een paar shirts wast, past de machine het verbruik van water en energie altijd aan op de lading wasgoed. Met het Iron Assist stoomprogramma verwijder je tot 50% van de kreukels uit je droge was. Zo hoef je geen tijd te besteden aan het strijken van je favoriete blouse. Wanneer je oliegemorste kleding hebt, kan je die schoonmaken met het anti-vlekkenprogramma. Dit spoort de meest voorkomende vlekken op en verwijdert deze zonder moeite uit je kleding. De Bosch WGB24407NL wasmachine is dus een ideaal apparaat om je wasgoed op energiezuinige manier schoon te maken.

Pluspunten
 • Je bent sneller klaar met strijken dankzij de Iron Assist stoomfunctie, die kreukels vermindert

  .

  -> Met de Iron Assist stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken en worden kreukels vermindert. Het 4D Wash System verspreidt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding, waardoor je nog schoner wast

  .

  -> Het 4D Wash System verspreidt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding, wat jouw was nog schoner maakt. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn

  .

  -> Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
 • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over Bosch WGB24407NL.

Bosch WGB24407NL. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

Bosch WGB24407NL. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WGB24407NL.

Bosch WGB24407NL. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A-20%.

Bosch WGB24407NL. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WGB24407NL. draait naar Links.