1. wassen en drogen
  2. AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg.

AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg.

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 610 208

Energieklasse

E

Milieuvriendelijk

Nee

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 57,5 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg.

De AEG L7WBN84GW was-droogcombinatie biedt je veel gebruiksgemak. Met 8 kilogram wascapaciteit was je normale en grotere ladingen van 1 of 2 personen in één keer. Het NonStop programma wast én droogt je wasgoed tegelijkertijd. Voor het drogen vul je de trommel met maximaal 5 kilogram. Met de DualSense sensoren passen de temperatuur en de trommelbeweging aan op de stof van je was. Zo behoud je het natuurlijke uiterlijk van je kleding. Met de stoomfunctie verwijder je kreuken uit je droge was zoals overhemden. Je hoort de wasmachine aan het einde van het programma signaal geven. Zo weet je precies wanneer je was klaar is. Vergeet je een item in de was te gooien? Geen probleem, door het apparaat te pauzeren kun je eenvoudig een item toevoegen.

Pluspunten
  • De DualSense-technologie past de temperatuur en het draaien van de trommel aan op het wasgoed. Met een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging bent u goed beschermd tegen waterschade. Met de zelfreinigende wasmiddellade blijven de zeepresten en muffe luchtjes uit het zeepbakje.

Minpunten
  • Beschikt niet over ÖKOMix-technologie voor een nog schoner wasresultaat.

Veelgestelde vragen over AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg.

AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 57,5 cm

AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: 914 610 208.

AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg. is milieuvriendelijk: Nee. Het heeft energieklasse E.

AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg. draait naar Links.