1. wassen en drogen
  2. Hoover HWP 48AMBC/1-S.

Hoover HWP 48AMBC/1-S.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Hoover HWP 48AMBC/1-S.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Hoover HWP 48AMBC/1-S.

Merk

Hoover

Fabrikantcode

HWP 48AMBC/1-S

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 54 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Hoover HWP 48AMBC/1-S.

De Hoover H-500 HWP 48AMBC/1-S is een energiezuinige wasmachine die je wasbeurten eenvoudig maakt. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kilogram, zodat je zowel kleine als grote wasbeurten kunt doen. De beladingssensoren meten de hoeveelheid in de trommel en passen daar automatisch het water- en energieverbruik aan. Zo wordt er nooit te veel energie verspild. De wasmachine heeft 13 verschillende wasprogramma's, waaronder het anti-allergieprogramma. Met dit programma wordt de was op 60 graden Celsius gewassen, waardoor huisstofmijt, pollen en andere allergenen verdwijnen. Hierdoor heb je minder last van huidirritatie. Daarnaast heeft de Hoover HWP 48AMBC/1-S programma's voor sportkleding, babykleding en wol. Met deze wasmachine bespaar je dus water en energie, terwijl je wasgoed er altijd schoon en comfortabel uitziet.

Pluspunten
  • Met de hOn app kun je het wasetiket van je kleding scannen, vind je meteen het juiste wasprogramma en krijg je een melding wanneer je was klaar is. Het Power Care-systeem sproeit het wasmiddel over je wasgoed, waardoor je extra intensief wast. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging wordt de watertoevoer niet automatisch afgesloten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over Hoover HWP 48AMBC/1-S.

Hoover HWP 48AMBC/1-S. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 54 cm

Hoover HWP 48AMBC/1-S. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: HWP 48AMBC/1-S.

Hoover HWP 48AMBC/1-S. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A.

Hoover HWP 48AMBC/1-S. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Hoover HWP 48AMBC/1-S. draait naar Links.