Bosch WQG233D1NL.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WQG233D1NL.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WQG233D1NL.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WQG233D1NL

Energieklasse

A+++

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,2 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 64,8 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Bosch WQG233D1NL.

De Bosch WQG233D1NL is een energiezuinige droger met energieklasse A+++. Je kunt hiermee tot € 1.545,- aan energiekosten besparen over de levensduur. Met een vulgewicht van 8 kilogram kun je ook grotere ladingen wasgoed drogen, zoals beddengoed voor 2 of 3 personen. Er zijn verschillende programma's waaruit je kunt kiezen, zoals voor overhemden, handdoeken of dons. Katoenen wasgoed droog je relatief snel in 2 uur en 45 minuten. Wanneer je een halfvolle trommel hebt, kun je de 'halve belading' knop activeren om het programma te verkorten. Met de AutoDry sensoren wordt je wasgoed zorgvuldig gedroogd. De warmtepompdroger stopt automatisch als het wasgoed droog is. Zo houd je je garderobe langer mooi. Daarnaast heeft de Bosch WQG233D1NL een kinderslot, waardoor je veilig kunt drogen.

Pluspunten
  • Het AutoDry systeem zorgt met behulp van de vochtigheidssensoren ervoor dat je wasgoed niet krimpt. Deze zeer zuinige warmtepompdroger behoort tot energieklasse A+++. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Beschikt niet over een zelfreinigende condensor die automatisch wordt gespoeld tijdens het drogen.

Veelgestelde vragen over Bosch WQG233D1NL.

Bosch WQG233D1NL. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

Bosch WQG233D1NL. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WQG233D1NL.

Bosch WQG233D1NL. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A+++.

Bosch WQG233D1NL. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WQG233D1NL. draait naar Rechts.