1. wassen en drogen
 2. Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg.

Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg.

Merk

Miele

Fabrikantcode

11581980

Energieklasse

D

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,7 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg.

Met de Miele WTD 163 WCS kun je 8 kilogram wasgoed wassen en 5 kilogram drogen. Doordat de trommel is voorzien van SoftCare voelt je wasgoed aan als nieuw. De speciale honingraatstructuur vormt een laagje water of lucht tussen je wasgoed en de trommel, waardoor je favoriete outfit minder snel slijt. Daarnaast voorkomt de PerfectDry technologie dat je kleding te heet of te lang droogt, waardoor het niet krimpt. Met de CapDosing capsule geef je je delicate kledingstukken een speciale behandeling, want de capsules bevatten een speciaal wasmiddel voor een specifieke stof. Bovendien kun je de was-droogautomaat gemakkelijk bedienen via de Miele@Home app. Kortom, de Miele WTD 163 WCS is een perfecte was-droogcombinatie voor kleine en grote ladingen.

Pluspunten
 • Het PerfectDry-systeem gebruikt vochtigheidssensoren om te voorkomen dat je wasgoed krimpt

  .

  Naast je eigen wasmiddel kun je ook CapDosing wascapsules gebruiken voor extra bescherming van stoffen zoals wol of zijde

  .

  Met de Miele@home-app kun je je was-droogcombinatie bedienen vanaf je smartphone, waar en wanneer je maar wilt.

Minpunten
 • Het heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. Met een maximale droogcapaciteit van 5 kilogram droog je minder natte was in één keer.

Veelgestelde vragen over Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg.

Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,7 cm

Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 11581980.

Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse D.

Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg. draait naar Rechts.