Beko WTV7742A1 Steamcure.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Beko WTV7742A1 Steamcure.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Beko WTV7742A1 Steamcure.

Merk

Beko

Fabrikantcode

7140441400

Energieklasse

D

Milieuvriendelijk

Nee

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 55 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Zwart

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Omschrijving van Beko WTV7742A1 Steamcure.

Met de Beko WTV7742A1 Steamcure was je kleding stil en snel. De koolborstelloze ProSmart inverter motor zorgt voor een geluidsniveau dat maximaal 72 decibel bedraagt. Hierdoor is de wasmachine ook geschikt voor plaatsing dicht bij je slaapkamer of thuiswerkplek. De Beko WTV7742A1 heeft een vulgewicht van 7 kilogram, waardoor je makkelijk de was voor 1 of 2 personen doet. De SteamCure functie is ideaal voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Met de stoom worden de vlekken voorbehandeld, waardoor ketchup- en wijnvlekken makkelijker uit jouw blouse verdwijnen. Je kunt deze functie ook gebruiken voor het verminderen van kreukels. Zo ben je extra snel klaar met het strijken. Daarnaast is er ook een Xpress programma. Hiermee frist je 2 kilogram wasgoed in slechts 14 minuten op, waardoor je op tijd klaar bent voor de sportschool. Met de Beko WTV7742A1 Steamcure was je stil en snel je kleding.

Pluspunten
 • Door de koolborstelloze ProSmart motor heb je minder last van trillingen en geluid

  .

  Met StainExpert verwijder je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up

  .

  Met de SteamCure stoomfunctie behandel je vlekken voor en heb je minder strijkwerk. Door de koolborstelloze ProSmart motor heb je minder last van trillingen en geluid

  .

  Met StainExpert verwijder je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up

  .

  Met de SteamCure stoomfunctie behandel je vlekken voor en heb je minder strijkwerk. Door de koolborstelloze ProSmart motor heb je minder last van trillingen en geluid. Met StainExpert verwijder je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up. Met de SteamCure stoomfunctie kun je vlekken behandelen vooraf en heb je minder strijkwerk.

Minpunten
 • Is met energieklasse D een minder zuinige wasmachine.

Veelgestelde vragen over Beko WTV7742A1 Steamcure.

Beko WTV7742A1 Steamcure. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84 cm
Breedte 60 cm
Diepte 55 cm

Beko WTV7742A1 Steamcure. heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse. De fabrikantcode is: 7140441400.

Beko WTV7742A1 Steamcure. is milieuvriendelijk: Nee. Het heeft energieklasse D.

Beko WTV7742A1 Steamcure. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Beko WTV7742A1 Steamcure. draait naar Links.