Siemens WG44B205NL.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Siemens WG44B205NL.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Siemens WG44B205NL.

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG44B205NL

Energieklasse

A-20%

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,8 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Siemens WG44B205NL.

De Siemens WG44B205NL is een wasmachine uit de iQ700 serie die het strijkwerk met de smartFinish-stoomfunctie vermindert. Je kunt de 9 kilogram ruime wasmachine draadloos bedienen met de Home Connect-app. Je krijgt een melding op je smartphone als je was klaar is. Als je haast hebt, kun je kiezen voor het powerSpeed 59'-snelprogramma. Hiermee was je een halfvolle trommel binnen een uur schoon. De anti-vlekkenfunctie verminderd vlekken als rode wijn, olie, gras en bloed. Dit is bijvoorbeeld handig als er iets uit je hand glipt. Daarnaast bespaar je tijd met de smartFinish-stoomfunctie, waardoor je minder hoeft te strijken. Zo heb je in no-time frisgewassen kleding, zelfs als het gaat om je favoriete dekbedovertrek.

Pluspunten
  • Met de Home Connect app kun je je wasmachine bedienen waar en wanneer je wilt met je smartphone. Je wast met het snelprogramma powerSpeed 59' een halve belading binnen 59 minuten schoon. Met de smartFinish stoomfunctie kun je sneller klaar zijn met het strijken, want ze vermindert kreukels.

Minpunten
  • Beschikt niet over intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren

    .

    - Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. De stoomfunctie is niet geschikt om muffe was op te frissen

    .

    - De stoomfunctie is niet geschikt om muffe geuren uit je wasgoed te verwijderen.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44B205NL.

Siemens WG44B205NL. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,8 cm

Siemens WG44B205NL. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WG44B205NL.

Siemens WG44B205NL. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A-20%.

Siemens WG44B205NL. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Siemens WG44B205NL. draait naar Links.