AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose.

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 501 606

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 63,1 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose.

De AEG LR76CUC16 ProSteam wasmachine maakt het wassen van grote ladingen beddengoed gemakkelijk. Met de ProSteam stoomfunctie voeg je eenvoudig een extra frisheid toe aan je kleding en het verminderen van kreukels. Met een vulgewicht van 10 kilogram heb je genoeg ruimte voor je beddengoed en dekens. De AEG Care app geeft je wasadvies op basis van wat je wil wassen en stuurt de juiste instellingen naar de wasmachine. Hierdoor heb je toegang tot extra programma's naast de 12 standaard wasprogramma's. De UniversalDose wasmiddellade maakt het gebruik van wasmiddel pods eenvoudig. Je hebt dus altijd de juiste behandeling voor je wasgoed.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie kun je je kleding weer fris maken en heb je minder strijkwerk. Deze zeer zuinige wasmachine heeft een energieklasse A. Met een ruime trommelinhoud van 10 kilogram kun je meer wasgoed tegelijk wassen.

Minpunten
  • Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose.

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 63,1 cm

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: 914 501 606.

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A.

AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG LR76CUC16 ProSteam UniversalDose. draait naar Links.