Miele WTD 280 WCS - 8/5 kg.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Miele WTD 280 WCS - 8/5 kg.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Miele WTD 280 WCS - 8/5 kg.

Merk

Miele

Fabrikantcode

12130560

Energieklasse

D

Milieuvriendelijk

Nee

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,7 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Miele WTD 280 WCS - 8/5 kg.

De Miele WTD 280 WCS is een was- en droogmachine met een unieke combinatie van verschillende technologieën. Deze technologieën zorgen ervoor dat wasgoed optimaal wordt gereinigd en gedroogd. De machine heeft een capaciteit van 8 kilogram. Hiermee kun je gemakkelijk een wasbeurt van 2 of 3 personen verzorgen. Na het wassen kun je 5 kilogram wasgoed drogen. De rest van je wasgoed hang je op een droogrek. Ook heeft de Miele WTD 280 WCS een non-stop was-droogprogramma. Met dit programma stel je gemakkelijk een was-droogcyclus in. Wanneer de wasbeurt klaar is, begint de machine met het drogen van de was. Hierdoor haal je je was na het programma meteen droog uit de trommel. Aan het eind van het wasprogramma centrifugeert de machine met 1600 toeren, waardoor je was droger uit de trommel komt. De innovatieve technologieën van deze was-droogcombinatie zorgen ervoor dat je wasgoed optimaal wordt gereinigd en gedroogd, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Pluspunten
  • Met de Miele@home-app kun je je was-droogcombinatie controleren waar en wanneer je wilt vanaf je smartphone. Naast je eigen wasmiddelen kun je ook CapDosing-wascapsules gebruiken die stoffen zoals wol of zijde beschermen. De geëmailleerde voorzijde is kras-, corrosie- en sopbestendig en daarom slijtvast.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren

    .

    Heeft geen PowerWash 2.0 om extra water en energie te besparen.

Veelgestelde vragen over Miele WTD 280 WCS - 8/5 kg.

Miele WTD 280 WCS - 8/5 kg. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,7 cm

Miele WTD 280 WCS - 8/5 kg. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: 12130560.

Miele WTD 280 WCS - 8/5 kg. is milieuvriendelijk: Nee. Het heeft energieklasse D.

Miele WTD 280 WCS - 8/5 kg. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Miele WTD 280 WCS - 8/5 kg. draait naar Rechts.