Bosch WQG245DCFG.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WQG245DCFG.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WQG245DCFG.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WQG245DCFG

Energieklasse

A++

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 84,2 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 61,3 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Bosch WQG245DCFG.

De Bosch WQG245DCFG warmtepompdroogkast is ideaal voor grote gezinnen met veel was. Met een ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je in één keer veel beddengoed en kleding drogen. De droogkast maakt weinig geluid door de lage geluidsproductie van 64 decibel. Ook heeft de droogkast een zelfreinigende condensor. Hierdoor heb je minder onderhoud en een lager energieverbruik. Met een maximale droogtijd van 176 minuten bij een maximale belading heb je je was binnen een mum van tijd weer droog. Daarnaast heeft de droogkast een kinderslot, waardoor kinderen niet alleen de droogkast kunnen openen, maar ook de temperatuur kunnen regelen. Deze warmtepompdroogkast is dus perfect als je veel was hebt en een lage energierekening wilt.

Pluspunten
  • Het HygienePlus programma verwijdert allergenen uit je wasgoed met een hoge temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Het SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Heeft geen SmartDry-technologie om je droogprogramma aan te passen aan je wasprogramma

    .

    Beschikt niet over AutoClean om het pluizenfilter automatisch schoon te maken.

Veelgestelde vragen over Bosch WQG245DCFG.

Bosch WQG245DCFG. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 61,3 cm

Bosch WQG245DCFG. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WQG245DCFG.

Bosch WQG245DCFG. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A++.

Bosch WQG245DCFG. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WQG245DCFG. draait naar Rechts.