Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing.

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WM14VK0CFG

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Ja

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing.

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing is de perfecte wasmachine voor iedereen die geen tijd wil verspillen aan het doseren van wasmiddel. Met deze slimme wasmachine voegt hij automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. De trommel heeft een capaciteit van 9 kilogram, wat betekent dat je met gemak een grote lading was kunt draaien. Voor kleine ladingen beschikt de wasmachine over iSensoric technologie. Hiermee passen de sensoren het water- en energieverbruik aan. Kies uit 19 verschillende programma's en verkort de wascyclus met de varioSpeed optie. En heb je toch nog wat wasgoed over het hoofd gezien? Geen probleem, met de pauze-knop voeg je het nog toe aan de lading. Dankzij dit slimme systeem hoef je nooit meer zelf het wasmiddel te doseren. Kies voor de Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing en maak van je wasbeurt een gemakkelijke taak.

Pluspunten
  • Je blijft langer mooi, doordat intelligentDosing je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Je wast met varioSpeed tot 60% sneller en hetzelfde wasresultaat. De iSensoric sensoren meten hoe vuil je was is en passen het water- en energieverbruik hierop aan.

Minpunten
  • De wasmachine kan niet worden bediend via een app.

Veelgestelde vragen over Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing.

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WM14VK0CFG.

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing. is milieuvriendelijk: Ja. Het heeft energieklasse A.

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing. draait naar Links.