1. wassen en drogen
  2. AEG LR9586BN4 AbsoluteCare.

AEG LR9586BN4 AbsoluteCare.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG LR9586BN4 AbsoluteCare.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG LR9586BN4 AbsoluteCare.

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 500 901

Energieklasse

A-30%

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 57,6 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van AEG LR9586BN4 AbsoluteCare.

Met de AEG LR9586BN4 AbsoluteCare wasmachine was je moeiteloos je wasgoed. Deze wasmachine is uitgerust met de AbsoluteCare techniek, waardoor het water wordt onthard met zout. Dit filtert kalk uit het water, waardoor je kleding en handdoeken zacht blijven. Je hoeft niet bang te zijn dat je kleding verkleurd, aangezien de wasmachine over een speciale zoutreservoir beschikt. Ook is de wasmachine met 8 kilogram vulgewicht ruim genoeg voor het wassen van kleine en grote ladingen wasgoed voor 2 tot 3 personen. De energieklasse A maakt van deze wasmachine een zeer energiezuinig apparaat. Wanneer je haast hebt, kun je het programma 'AbsoluteWash' gebruiken, waarmee je 5 kilogram wasgoed in 49 minuten schoon wast. Om kreukels te verminderen, kun je de stoomfunctie aanzetten. Met de AEG LR9586BN4 AbsoluteCare wasmachine was je zonder problemen je wasgoed. De wasmachine is uitgerust met de AbsoluteCare techniek, waarmee je gemakkelijk kalk uit het water filtert om je kleding en handdoeken zacht te houden. Je zult niet bang hoeven te zijn dat je kleding verkleurt, dankzij de speciale zoutreservoir. De wasmachine heeft een capaciteit van 8 kilogram en is geschikt voor het wassen van kleine en grote ladingen wasgoed voor 2 tot 3 personen. Je wasschoon met energieklasse A zeer energiezuinig schoon. Als je haast hebt, kun je het programma 'AbsoluteWash' gebruiken om 5 kilogram wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen. Om kreukels te verminderen, kun je de stoomfunctie aanzetten. Dit zorgt ervoor dat je aanzienlijk minder strijkwerk hebt.

Pluspunten
  • De AbsoluteCare technologie onthardt het water met zout en beschermt je kleding tegen kleurvervaging. Met het snelprogramma 'AbsoluteWash 49 min' was je 5 kilogram wasgoed in 49 minuten schoon. Met de ProSteam stoomfunctie fris jij je kleding op en heb je minder strijkwerk. De AbsoluteCare technologie onthardt het water met zout en beschermt je kleding tegen kleurvervaging. Met het snelprogramma 'AbsoluteWash 49 min' was je 5 kilogram wasgoed in 49 minuten schoon. Met de ProSteam stoomfunctie fris jij je kleding op en heb je minder strijkwerk.

Minpunten
  • Heeft geen AutoDose om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over AEG LR9586BN4 AbsoluteCare.

AEG LR9586BN4 AbsoluteCare. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 57,6 cm

AEG LR9586BN4 AbsoluteCare. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 914 500 901.

AEG LR9586BN4 AbsoluteCare. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A-30%.

AEG LR9586BN4 AbsoluteCare. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG LR9586BN4 AbsoluteCare. draait naar Links.