1. woonkamer
  2. Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken.

Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken.

5/5

Houd je huis spik en span met Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 1,8 cm

Breedte: 11 cm

Diepte: 35 cm

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Vermogen

2200 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken.

De Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken is de perfecte oplossing om jouw vloer te reinigen. De stoomreiniger maakt gebruik van hete stoom waarmee je hardnekkig vuil losweekt. Daarnaast heeft de stoomreiniger de VapoHydro-functie, waardoor er heet water toegevoegd wordt aan de stoom. Hiermee maak je een grondigere schoonmaakklus. Met de verschillende standen bepaal je zelf de juiste intensiteit. Extra fijn is dat je bij deze stoomreiniger direct 2 reserve microvezel vloerdoeken krijgt. Deze doeken neemt meer vocht op dan katoen en gaan langer mee. Dankzij deze extra doeken hoef je nooit meer in de war te raken wanneer er eentje in de wasmachine zit. Geniet van een schone vloer met de perfecte reinigingsoplossing van Karcher.

Pluspunten
  • Dankzij de extra microvezel vloerdoeken heb je altijd een schone doek in huis. Met deze doeken heb je altijd een schone en hygiënische vloer. Je stelt de stoomkracht gemakkelijk af op de schoonmaakklus die je uitvoert. Je kunt de stoomkracht met gemak aanpassen voor elke schoonmaakklus die je uitvoert. Het waterreservoir is met een inhoud van 2 liter ruim, hierdoor is tussentijds bijvullen niet vaak nodig. De watertank heeft een grote inhoud van 2 liter, waardoor je niet frequent het water hoeft bij te vullen.

Minpunten
  • Vanwege de grootte van de stoomreiniger en de vele accessoires neemt hij veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken.

Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 1,8 cm
Breedte 11 cm
Diepte 35 cm

Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken. is gemaakt van Kunststof.

Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken. heeft een vermogen van 2200 W.

Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken. heeft een stroombron: Ja.