1. woonkamer
 2. Karcher WV 1 Plus.

Karcher WV 1 Plus.

5/5

Houd je huis spik en span met Karcher WV 1 Plus.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Karcher WV 1 Plus., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Karcher WV 1 Plus.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 25 cm

Breedte: 27,5 cm

Diepte: 13 cm

Kleur

Geel, Zwart

Materiaal

Kunststof

Vermogen

Stroombron

Omschrijving van Karcher WV 1 Plus.

De Karcher WV1 Plus is een handige hulp bij het schoonmaken van ramen, spiegels, douchecabines en tegels. Met het gebruik van deze ruitenwisser wordt het een stuk eenvoudiger om gladde oppervlaktes schoon te houden. Om te beginnen vul je de sproeifles met water en reinigingsmiddel, met de microvezeldoek verspreid je het sop over het oppervlakte voor het verwijderen van het vuil. Daarna pak je de ruitenwisser en haal je deze van boven naar beneden over het oppervlakte. Met deze beweging wordt het vuil en het water opgezogen in het reservoir. Wanneer je klaar bent met schoonmaken, leeg je het reservoir eenvoudig en kun je genieten van het resultaat. Met de Karcher WV1 Plus zal je ervaren dat het schoonmaken van gladde oppervlaktes veel sneller gaat. Ook is het eenvoudiger om het vuil van de spiegels of ramen af te halen. Het gebruiken van de ruitenwisser is een erg efficiënte manier om gladde oppervlaktes schoon te maken. Met deze handige hulp is het een fluitje van een cent om ramen, spiegels, douchecabines en tegels schoon te houden.

Pluspunten
 • De accu heeft een relatief korte oplaadtijd van 1,5 uur

  .

  De accu heeft een relatief korte oplaadtijd van 1,5 uur. Het gewicht van 580 gram zorgt dat je geen lamme arm krijgt tijdens het ramen zemen

  .

  Het gewicht van 580 gram zorgt ervoor dat je geen last van een lamme arm krijgt tijdens het ramen zemen.

Minpunten
 • Dankzij de gebruiksduur van 25 minuten zul je misschien je klus moeten onderbreken om de accu op te laden.

Veelgestelde vragen over Karcher WV 1 Plus.

Karcher WV 1 Plus. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 25 cm
Breedte 27,5 cm
Diepte 13 cm

Karcher WV 1 Plus. komt standaard in het Geel, Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Karcher WV 1 Plus. is gemaakt van Kunststof.

Karcher WV 1 Plus. heeft een vermogen van .

Karcher WV 1 Plus. heeft een stroombron: .