1. woonkamer
  2. Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium.

Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium.

5/5

Houd je huis spik en span met Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 28,2 cm

Breedte: 25,1 cm

Diepte: 36,1 cm

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Vermogen

1900 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium.

De Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium is een krachtige stoomreiniger. Door de innovatieve technologie is het apparaat binnen dertig seconden opgewarmd. De led verlichting verandert dan van rood naar groen. Met dit multifunctionele apparaat kun je harde vloeren, tapijt en vloerkleden schoonmaken. Ook je aanrecht, inductieplaat en badkamer kun je ermee schoonmaken. De boilertemperatuur van de stoomreiniger is 100 graden Celsius. Hiermee dood je alle bacteriën. De accessoires van de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium bevinden zich in het opbergvak. Zo heb je de verschillende accessoires tijdens het schoonmaken altijd bij de hand. Ook heeft de stoomreiniger een ontkalkingspatroon. Hiermee ontkalkt het water. Het waterreservoir kun je ook bijvullen terwijl de stoomreiniger nog aan staat. Zo kun je zonder onderbreking je hele huis schoonmaken.

Pluspunten
  • Dankzij de LED-verlichting aan de voorkant van de stoomreiniger zie je wanneer hij klaar is met opwarmen. Met het meegeleverde ontkalkingspatroon houd je jouw stoomreiniger langer in goede conditie. Je kunt ook tapijten en vloerkleden reinigen met de stoomreiniger.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet afneembaar, dus je kunt 'm niet direct vullen bij de kraan.

Veelgestelde vragen over Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium.

Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 28,2 cm
Breedte 25,1 cm
Diepte 36,1 cm

Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium. is gemaakt van Kunststof.

Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium. heeft een vermogen van 1900 W.

Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium. heeft een stroombron: Ja.