1. woonkamer
  2. Karcher SV 7 Premium.

Karcher SV 7 Premium.

5/5

Houd je huis spik en span met Karcher SV 7 Premium.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Karcher SV 7 Premium., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Karcher SV 7 Premium.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 340 mm

Breedte: 336 mm

Diepte: 515 mm

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Vermogen

Stroombron

Ja

Omschrijving van Karcher SV 7 Premium.

De Karcher SV 7 Premium is een multifunctioneel apparaat met een zeer krachtige motor. Het apparaat heeft een vermogen van maar liefst 1.200 watt. Dankzij de krachtige motor kun je de kracht van de stofzuiger en stoom zelf regelen. Je kunt kiezen voor een korte of langere stroom van stoom. Ook de stofzuigkracht is te regelen, waardoor je ook fijne stofdeeltjes kunt opzuigen. Het apparaat heeft een waterreservoir van maar liefst 6 liter. Met dit grote reservoir kun je langere tijd schoonmaken. Het apparaat is ook voorzien van een automatische stop, waardoor je geen water meer kunt verspillen. Ook is het apparaat uitgerust met een parkeerstand, waardoor je het apparaat op elk moment gemakkelijk kunt neerzetten.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde accessoires kun je deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het reinigen van de vloer. Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden mee te reinigen.Schakel de zuigfunctie in om het overtollige water op te zuigen.

Minpunten
  • Je tilt deze stoomreiniger minder gemakkelijk mee op de trap, hij weegt namelijk 9,1 kilo.

Veelgestelde vragen over Karcher SV 7 Premium.

Karcher SV 7 Premium. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 340 mm
Breedte 336 mm
Diepte 515 mm

Karcher SV 7 Premium. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Karcher SV 7 Premium. is gemaakt van Kunststof.

Karcher SV 7 Premium. heeft een vermogen van .

Karcher SV 7 Premium. heeft een stroombron: Ja.