1. woonkamer
  2. Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium.

Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium.

5/5

Houd je huis spik en span met Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 30 cm

Breedte: 26,5 cm

Diepte: 40 cm

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Vermogen

2200 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium.

Met de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium maak je op eenvoudige wijze je hele huis schoon. Deze stoomreiniger heeft een boilertemperatuur van 100 graden Celsius en een stoomdruk van 4 bar. Dit betekent dat je 99,99 procent van alle virussen en bacteriën doodt voor een hygiënisch schoon resultaat. Je hebt al je accessoires bij de hand in het opbergvak, zodat je nooit iets kwijt raakt. Je maakt harde vloeren, vloerkleden, tapijt, aanrecht, inductieplaat en voegen in je badkamer schoon met de verschillende opzetstukken. Voor een lange levensduur van de stoomreiniger heeft deze een ontkalkingspatroon, waarmee je het water ontkalkt. Zo blijft je stoomreiniger in perfecte staat en krijg je een optimaal schoonmaakresultaat.

Pluspunten
  • Met 3 verschillende stoominstellingen gebruik je deze stoomreiniger voor elke schoonmaakklus. Met het meegeleverde ontkalkingspatroon houd je jouw stoomreiniger langer in goede conditie. Je kunt ook tapijt of stoomgeneratoren reinigen met de stoomreiniger. Met 3 verschillende stoominstellingen gebruik je deze stoomreiniger voor elke schoonmaakklus. Met het meegeleverde ontkalkingspatroon hou je je stoomreiniger langer in goede staat. Je kunt ook tapijt of stoomgeneratoren reinigen met deze stoomreiniger.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet afneembaar, dus direct bijvullen onder de kraan is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium.

Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 30 cm
Breedte 26,5 cm
Diepte 40 cm

Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium. is gemaakt van Kunststof.

Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium. heeft een vermogen van 2200 W.

Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium. heeft een stroombron: Ja.