Karcher SC4 EasyFix.

5/5

Houd je huis spik en span met Karcher SC4 EasyFix.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Karcher SC4 EasyFix., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Karcher SC4 EasyFix.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 27,3 cm

Breedte: 25,1 cm

Diepte: 38 cm

Kleur

Geel

Materiaal

Kunststof

Vermogen

2000 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Karcher SC4 EasyFix.

De Karcher SC4 EasyFix is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een stoomreiniger die je met één volle tank 40 minuten kunt gebruiken. Met de 1,3 liter watertank kun je een flinke schoonmaakklus onder handen nemen. Gebruik het stoompistool om de wastafel en hoekjes in de badkamer grondig schoon te maken. Met de meegeleverde accessoires kun je ook de vloeren en ramen beneden reinigen. Het gebruik van de Karcher SC4 EasyFix is erg eenvoudig. Vul de watertank onder de kraan en zet het stoompistool op de reiniger. De stoomreiniger is verwarmd binnen enkele minuten en is klaar om gebruikt te worden. Als de watertank leeg is kun je hem er gemakkelijk uitnemen en de tank weer bijvullen. Met de Karcher SC4 EasyFix heb je een duurzame en krachtige stoomreiniger die je voor veel verschillende huishoudelijke taken kunt gebruiken.

Pluspunten
  • Het waterreservoir is gemakkelijk afneembaar, dus vullen onder de kraan is een eitje. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger tussentijds bijvullen, zelfs als de stomer niet uitgeschakeld is. Met het vermogen van 2000 Watt is de stoomreiniger snel opgewarmd en klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Je tilt deze stoomreiniger minder gemakkelijk met de trap op, hij weegt namelijk 5,2 kilo.

Veelgestelde vragen over Karcher SC4 EasyFix.

Karcher SC4 EasyFix. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 27,3 cm
Breedte 25,1 cm
Diepte 38 cm

Karcher SC4 EasyFix. komt standaard in het Geel. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Karcher SC4 EasyFix. is gemaakt van Kunststof.

Karcher SC4 EasyFix. heeft een vermogen van 2000 W.

Karcher SC4 EasyFix. heeft een stroombron: Ja.