1. woonkamer
  2. Kärcher SC 2 Upright EasyFix.

Kärcher SC 2 Upright EasyFix.

5/5

Houd je huis spik en span met Kärcher SC 2 Upright EasyFix.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Kärcher SC 2 Upright EasyFix., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Kärcher SC 2 Upright EasyFix.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 118,5 cm

Breedte: 16,8 cm

Diepte: 31,4 cm

Kleur

Geel

Materiaal

Kunststof

Vermogen

1600 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Kärcher SC 2 Upright EasyFix.

Met de Kärcher SC 2 Upright EasyFix kun je harde vloeren en houten vloeren in je huis schoonmaken met een temperatuur van 100 graden Celsius. Deze temperatuur doodt 99,99 procent van alle virussen en bacteriën. De bediening van de stoomreiniger gebeurt via de handgreep. Hiermee kun je kiezen tussen twee verschillende standen, waarvan de ene stand voor houten vloeren is en de andere stand voor tegels. Met een volle watertank kun je een oppervlak van 50 vierkante meter schoonmaken. Tijdens het schoonmaken kun je de watertank losmaken van de stoomreiniger, waardoor je 'm kunt bijvullen. Het ontkalkingspatroon helpt bij het ontkalken van het water, wat weer zorgt voor een langere levensduur van de stoomreiniger. Met de Kärcher SC 2 Upright EasyFix ben je verzekerd van een grondig schoongemaakte vloer. Daarnaast zorgt het ontkalkingspatroon ervoor dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je stoomreiniger. Het is eenvoudig te bedienen en heeft een zeer hoge temperatuur. Hiermee dood je 99,99 procent van alle virussen en bacteriën die zich op je vloer bevinden. Ook is het handig dat je de watertank los kunt maken van de stoomreiniger, waardoor je 'm gemakkelijk kunt bijvullen. Kortom, met de Kärcher SC 2 Upright EasyFix heb je een schoon en veilig huis.

Pluspunten
  • Via de ergonomische handgreep kun je vloeren van hout naar tegels schakelen. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger tussentijds bijvullen, zonder de machine uit te schakelen. Met het meegeleverde ontkalkingspatroon kun je ervoor zorgen dat jouw stoomreiniger langer in goede conditie blijft.

Minpunten
  • Omdat er geen tapijtglijder meegeleverd wordt, is deze stoomreiniger niet geschikt voor het reinigen van vloerkleden of tapijten.

Veelgestelde vragen over Kärcher SC 2 Upright EasyFix.

Kärcher SC 2 Upright EasyFix. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 118,5 cm
Breedte 16,8 cm
Diepte 31,4 cm

Kärcher SC 2 Upright EasyFix. komt standaard in het Geel. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Kärcher SC 2 Upright EasyFix. is gemaakt van Kunststof.

Kärcher SC 2 Upright EasyFix. heeft een vermogen van 1600 W.

Kärcher SC 2 Upright EasyFix. heeft een stroombron: Ja.