1. woonkamer
  2. Karcher WV 6 Plus.

Karcher WV 6 Plus.

5/5

Houd je huis spik en span met Karcher WV 6 Plus.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Karcher WV 6 Plus., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Karcher WV 6 Plus.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 31 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 12,6 cm

Kleur

Geel, Zwart

Materiaal

Kunststof

Vermogen

Stroombron

Omschrijving van Karcher WV 6 Plus.

De Karcher WV6 Plus is een uitstekende ruitenwasser. De volledig oplaadbare batterij geeft je een gebruiksduur van maar liefst 100 minuten nadat je deze 2 uur hebt opgeladen. Je kunt deze tijd dus goed gebruiken om je ramen proper te maken. Met de meegeleverde microvezeldoek kun je het gebruikte water gemakkelijk verwijderen, waardoor je ramen een helder zicht geven. De Karcher WV6 Plus is krachtig genoeg om ook de spiegels en douchecabines in je huis schoon te maken. Daarnaast is hij voorzien van een geavanceerde technologie die het water en vuil direct opzuigt, zodat je ramen streeploos en schoon kunnen achterblijven. Met de Karcher WV6 Plus kun je dus eenvoudig je ramen, spiegels en douchecabines schoonmaken. De Karcher WV6 Plus is een uitstekende keuze als je een professioneel resultaat wilt behalen. Het oplaadbare, krachtige systeem zorgt ervoor dat je vrijwel alle ramen in je huis kan schoonmaken. Je krijgt ook een extra microvezeldoek meegeleverd, zodat je tussendoor even kan wisselen als het nodig is. Daarnaast is de technologie zo geavanceerd dat het vuil en water direct wordt opgezogen, zodat je ramen streeploos en schoon blijven. De Karcher WV6 Plus is een geweldige optie als je op zoek bent naar een goede en snelle manier om je ramen, spiegels en douchecabines schoon te maken.

Pluspunten
  • Reinig meerdere ramen achter elkaar dankzij een gebruiksduur van 100 minuten. De accu heeft een relatief korte oplaadtijd van 2 uur. In de verpakking vind je ook een sproeifles waar je reinigingsmiddel in kan doen.

Minpunten
  • Na het schoonmaken van een aantal ramen is het zwaar vanwege het gewicht van 800 gram.

Veelgestelde vragen over Karcher WV 6 Plus.

Karcher WV 6 Plus. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 31 cm
Breedte 28 cm
Diepte 12,6 cm

Karcher WV 6 Plus. komt standaard in het Geel, Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Karcher WV 6 Plus. is gemaakt van Kunststof.

Karcher WV 6 Plus. heeft een vermogen van .

Karcher WV 6 Plus. heeft een stroombron: .