1. woonkamer
  2. Karcher SC3 EasyFix.

Karcher SC3 EasyFix.

5/5

Houd je huis spik en span met Karcher SC3 EasyFix.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Karcher SC3 EasyFix., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Karcher SC3 EasyFix.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 25,3 cm

Breedte: 23,6 cm

Diepte: 26 cm

Kleur

Geel

Materiaal

Kunststof

Vermogen

1900 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Karcher SC3 EasyFix.

Met de Karcher SC3 EasyFix maak je je huis in een mum van tijd spotless schoon. Deze stoomreiniger is binnen 30 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik, waardoor je geen onnodige pauzes hoeft te nemen. Met een tank die je tijdens het schoonmaken kunt bijvullen, hoef je je klus ook niet te onderbreken. Daarnaast wordt de Karcher SC3 EasyFix ook geleverd met een kleine borstel, waarmee je moeiteloos kleine oppervlaktes kunt schoonmaken. Door het lichte gewicht van 3,1 kilogram is het ook geen probleem om de stoomreiniger mee te nemen naar boven, bijvoorbeeld naar de badkamer. De Karcher SC3 EasyFix is ideaal voor het reinigen van grote oppervlaktes zoals harde vloeren in de woonkamer en keuken. Met de Karcher SC3 EasyFix is het schoonmaken van het huis een fluitje van een cent. Deze stoomreiniger is al binnen 30 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Je kunt de tank tijdens het schoonmaken bijvullen, waardoor je de klus niet hoeft te onderbreken. Ook is de stoomreiniger uitgerust met een kleine borstel, die het reinigen van kleine oppervlaktes makkelijk maakt. Door het lichte gewicht van 3,1 kilogram is de Karcher SC3 EasyFix ook eenvoudig te verplaatsen, waardoor je zelfs de badkamer grondig kunt schoonmaken. Ideaal voor het reinigen van grote oppervlaktes zoals harde vloeren in de woonkamer en keuken. Met de Karcher SC3 EasyFix krijg je je huis binnen no-time schoon.

Pluspunten
  • Met het meegeleverde ontkalkingspatroon houd je jouw stoomreiniger langer in goede conditie. Je vult het waterreservoir van deze stoomreiniger tussentijds bij, zonder het apparaat uit te schakelen. De stoomreiniger is al na 30 seconden opgewarmd. Met het meegeleverde ontkalkingspatroon houd je jouw stoomreiniger langer in goede staat. Je vult het waterreservoir van deze stoomreiniger tussentijds bij, zonder de stroom uit te schakelen. De stoomreiniger is al na 30 seconden opgewarmd.

Minpunten
  • Het waterreservoir is niet afneembaar, dus direct bijvullen onder de kraan is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over Karcher SC3 EasyFix.

Karcher SC3 EasyFix. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 25,3 cm
Breedte 23,6 cm
Diepte 26 cm

Karcher SC3 EasyFix. komt standaard in het Geel. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Karcher SC3 EasyFix. is gemaakt van Kunststof.

Karcher SC3 EasyFix. heeft een vermogen van 1900 W.

Karcher SC3 EasyFix. heeft een stroombron: Ja.