1. woonkamer
 2. Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow.

Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow.

5/5

Houd je huis spik en span met Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 32,5 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 12,5 cm

Kleur

Geel

Materiaal

Kunststof

Vermogen

Stroombron

Omschrijving van Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow.

Met de Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow kun je al je ramen, spiegels, tegels en andere gladde oppervlakken gemakkelijk en grondig reinigen. Door de gebruiksvriendelijke sproeifles kun je het raam met reinigingsmiddel besproeien en zuigt de ruitenreiniger al het vuile water op. Hierdoor zijn er geen strepen of druppels meer zichtbaar op het raam. Dankzij de verwisselbare batterijen kun je aan één stuk door reinigen. De meegeleverde smalle zuigmond maakt het mogelijk om ook kleinere ramen te reinigen en met de afstandhouder kun je ook de randen en voegen schoonmaken. Na afloop plaats je de ruitenreiniger op de lader en de verlichting geeft aan wanneer hij weer klaar is voor gebruik. Met de Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow krijg je al je ramen, spiegels, tegels en andere gladde oppervlakken brandschoon. Met de sproeifles kun je het raam met reinigingsmiddel besproeien en de ruitenreiniger zuigt al het vuile water op. Hierdoor zijn er geen strepen of druppels meer zichtbaar op het raam na afloop. De batterij van de ruitenreiniger is verwisselbaar waardoor je aan één stuk door kunt reinigen. Met de meegeleverde smalle zuigmond krijg je ook kleinere ramen schoon en met de afstandhouder kom je ook bij de randen en voegen. Na afloop zet je de ruitenreiniger op de lader waarna de verlichting aangeeft dat hij weer klaar is voor gebruik.

Pluspunten
 • Reinig meerdere ramen achter elkaar dankzij een levensduur van 35 minuten

  .

  Geleverd met een sproeifles waarin je reinigingsmiddelen doet

  .

  Het gewicht van 700 gram zorgt ervoor dat je geen pijnlijke arm krijgt tijdens het ramen zemen.

Minpunten
 • De accu heeft een relatief lange laadtijd.

Veelgestelde vragen over Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow.

Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 32,5 cm
Breedte 28 cm
Diepte 12,5 cm

Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow. komt standaard in het Geel. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow. is gemaakt van Kunststof.

Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow. heeft een vermogen van .

Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow. heeft een stroombron: .