Kärcher WV 6 Premium White.

5/5

Houd je huis spik en span met Kärcher WV 6 Premium White.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Kärcher WV 6 Premium White., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Kärcher WV 6 Premium White.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 31 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 13 cm

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Vermogen

Stroombron

Omschrijving van Kärcher WV 6 Premium White.

De Kärcher WV 6 Premium White is een revolutionaire ruitenreiniger die je helpt om je ramen, spiegels en andere gladde oppervlakten streeploos schoon te maken. De opgeladen accu gaat maar liefst 100 minuten mee, waardoor je meerdere ramen, spiegels en de douchecabine kunt schoonmaken. Op het scherm van de ruitenreiniger zie je hoeveel minuten je nog hebt om schoon te maken voordat je de accu opnieuw moet opladen. Voor kleinere oppervlakten zoals een spiegel of kookplaat, is er een smalle zuigmond bijgeleverd. De meegeleverde vuilschraper is ideaal voor het verwijderen van vieze vlekken. Je krijgt een streeploos resultaat en het schoonmaken is eenvoudig en snel. Dankzij deze Kärcher WV 6 Premium White kun je jouw ramen, spiegels en andere gladde oppervlakten makkelijk schoonmaken.

Pluspunten
  • Reinig meerdere ramen na elkaar dankzij de gebruiksduur van 100 minuten

    .

    Met de snellader laad je de ruitenreiniger even snel op voor een kleine schoonmaaksessie

    .

    Wordt geleverd met een extra smalle ruitenreiniger voor de kleine ramen.

Minpunten
  • Deze ruitenreiniger heeft geen vibrerende reinigingsdoek die het vuil gemakkelijker losweekt, zonder handige draagtas waarin je alle onderdelen kan opbergen.

Veelgestelde vragen over Kärcher WV 6 Premium White.

Kärcher WV 6 Premium White. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 31 cm
Breedte 28 cm
Diepte 13 cm

Kärcher WV 6 Premium White. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Kärcher WV 6 Premium White. is gemaakt van Kunststof.

Kärcher WV 6 Premium White. heeft een vermogen van .

Kärcher WV 6 Premium White. heeft een stroombron: .