1. woonkamer
  2. Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium.

Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium.

5/5

Houd je huis spik en span met Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 118,5 cm

Breedte: 20,7 cm

Diepte: 31,4 cm

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Vermogen

1600 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium.

De Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium is een efficiënte en krachtige stoomreiniger met een snelle opwarmtijd. Met de verschillende standen kun je jouw vloeren en tapijt diep reinigen en ook is hij geschikt voor algemeen gebruik. De stoomreiniger heeft een 7 meter lange snoer en een tankinhoud van 0,5 liter. Hiermee kun je bijna een half uur aan een stuk doorstomen. De afneembare tank is gemakkelijk bij te vullen zonder dat je de klus onderbreekt. Ook heb je geen omkijken naar het ontkalken van het apparaat dankzij het ontkalkingspatroon. Bovendien dood je met deze stoomreiniger tot 99,9% van virussen en bacteriën. De Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium is een snelle, krachtige en betrouwbare stoomreiniger die jouw vloeren en tapijt diep reinigt.

Pluspunten
  • Je gebruikt de stoommop zowel voor harde vloeren als tapijt. Je vult het waterreservoir van deze stoomreiniger tussentijds bij, zonder het apparaat uit te schakelen. Dankzij het ontkalkingspatroon hoef je niet zelf op het ontkalken van de stoomreiniger te letten, waardoor hij in goede staat blijft.

Minpunten
  • De stoomreiniger neemt relatief veel ruimte in de slag, omdat hij niet inklapbaar is.

Veelgestelde vragen over Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium.

Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 118,5 cm
Breedte 20,7 cm
Diepte 31,4 cm

Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium. is gemaakt van Kunststof.

Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium. heeft een vermogen van 1600 W.

Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium. heeft een stroombron: Ja.