1. woonkamer
  2. Vileda Steam Plus XXL Power Pad.

Vileda Steam Plus XXL Power Pad.

5/5

Houd je huis spik en span met Vileda Steam Plus XXL Power Pad.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Vileda Steam Plus XXL Power Pad., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Vileda Steam Plus XXL Power Pad.

Merk

Vileda

Afmetingen

Hoogte: 69,9 cm

Breedte: 26,4 cm

Diepte: 14,7 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof, Metaal

Vermogen

1550 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Vileda Steam Plus XXL Power Pad.

Met de Vileda Steam Plus XXL Power Pad reinig je alle soorten vloeren. De set bevat ook een tapijtopzetstuk waarmee je een vloerkleed of tapijt kunt reinigen. Tegels kun je het beste schrobben met de microvezeldoek met rode ruwe haren. Deze verwijderen hardnekkige vlekken. Een parketvloer vereist wat zorgvuldiger schoonmaken. Gebruik hiervoor de witte microvezeldoek. Deze voorkomt beschadiging op je vloer. De elektrische dweil warmt binnen 15 seconden op en bij het bijvullen. Met de brede dweilkop kun je een groot oppervlak in één keer schoonmaken. Na gebruik was je de microvezeldoeken. Laat ze drogen aan de waslijn en ze zijn weer klaar voor gebruik. Met de Vileda Steam Plus XXL Power Pad ben je in een handomdraai klaar met schoonmaken.

Pluspunten
  • Dankzij de breedte kop van 40 cm ben je sneller klaar met dweilen. De elektrische dweil is binnen 15 seconden opgewarmd, zelfs als je hem bijvult. Dankzij de 3 verschillende reinigingsstanden en opzetstukken kun je parket, tapijt en tegels reinigen.

Minpunten
  • De elektrische dweil is niet draadloos, dus je hebt altijd een stopcontact nodig. De elektrische dweil is niet draadloos, dus je hebt altijd een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Vileda Steam Plus XXL Power Pad.

Vileda Steam Plus XXL Power Pad. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 69,9 cm
Breedte 26,4 cm
Diepte 14,7 cm

Vileda Steam Plus XXL Power Pad. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Vileda Steam Plus XXL Power Pad. is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Vileda Steam Plus XXL Power Pad. heeft een vermogen van 1550 W.

Vileda Steam Plus XXL Power Pad. heeft een stroombron: Ja.