1. woonkamer
 2. Karcher SC 5 EasyFix Premium.

Karcher SC 5 EasyFix Premium.

5/5

Houd je huis spik en span met Karcher SC 5 EasyFix Premium.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Karcher SC 5 EasyFix Premium., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Karcher SC 5 EasyFix Premium.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 30,5 cm

Breedte: 30,1 cm

Diepte: 43,9 cm

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Vermogen

2200 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Karcher SC 5 EasyFix Premium.

De Karcher SC 5 EasyFix Premium is een geweldige keuze voor het efficiënt reinigen van grote oppervlaktes. De twee liter grote watertank hoeft slechts af en toe bijgevuld te worden voor het schoonmaken. Of je nu harde vloeren, tapijten of andere oppervlaktes wilt reinigen, deze stoomreiniger heeft alles wat je nodig hebt. Met een verscheidenheid aan accessoires is hij ook geschikt voor kleine reinigingsklussen. Gebruik bijvoorbeeld de puntstraalsproeier voor het schoonmaken van voegen of de ronde borstel voor het schoonmaken van de badkuip. Om de stoomreiniger zo lang mogelijk in topconditie te houden, is er bij deze stoomreiniger ook 3 zakjes ontkalkingspoeder inbegrepen. Hiermee blijft kalk geen kans krijgen aan de binnenkant van de stoomreiniger te hechten. Wil je efficiënt grote oppervlaktes schoonmaken? Dan is de Karcher SC 5 EasyFix Premium de juiste keuze. Met de twee liter grote watertank hoef je slechts af en toe de tank bij te vullen. Met de verscheidenheid aan accessoires is hij ook geschikt voor kleine schoonmaakklussen. Om je stoomreiniger zo lang mogelijk in goede staat te houden, is er ook 3 zakjes ontkalkingspoeder bij de stoomreiniger inbegrepen. Zo blijft kalk geen kans krijgen aan de binnenkant van de stoomreiniger te hechten.

Pluspunten
 • Met een inhoud van 2 liter heeft deze stoomreiniger de grootste watertank, hiermee kun je ook grote oppervlaktes schoonmaken

  .

  Met het meegeleverde ontkalkingspoeder houd je je stoomreiniger langer in goede conditie

  .

  Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden mee te reinigen.

Minpunten
 • Je rolt het snoer niet netjes op, zodat je hem kan opbergen.

Veelgestelde vragen over Karcher SC 5 EasyFix Premium.

Karcher SC 5 EasyFix Premium. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 30,5 cm
Breedte 30,1 cm
Diepte 43,9 cm

Karcher SC 5 EasyFix Premium. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Karcher SC 5 EasyFix Premium. is gemaakt van Kunststof.

Karcher SC 5 EasyFix Premium. heeft een vermogen van 2200 W.

Karcher SC 5 EasyFix Premium. heeft een stroombron: Ja.