1. woonkamer
  2. Vileda Steam Plus Power Pad.

Vileda Steam Plus Power Pad.

5/5

Houd je huis spik en span met Vileda Steam Plus Power Pad.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Vileda Steam Plus Power Pad., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Vileda Steam Plus Power Pad.

Merk

Vileda

Afmetingen

Hoogte: 69,9 cm

Breedte: 26,4 cm

Diepte: 14,7 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof, Metaal

Vermogen

1550 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Vileda Steam Plus Power Pad.

Met de Vileda Steam Plus Power Pad kun je vloeren, tapijten en tegels grondig en hygiënisch reinigen. De dweilkop heeft de vorm van een punt waardoor je makkelijk ook in de hoeken van je huis schoonmaakt. De paden zijn afhankelijk van het oppervlak dat je schoonmaakt, je kunt kiezen uit een tapijtglijder, microvezelpad met rode harde haren voor tegels en een zacht microvezelpad voor krasgevoelig parket. Na gebruik kun je de pads weer laten drogen of ze in de wasmachine doen. Het snoer van de Vileda Steam Plus Power Pad heeft een lengte van 7 meter, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt. Ook als je de stofzuiger weer bijvult, warmt hij binnen 15 seconden op. Zo ben je in een mum van tijd klaar met het schoonmaken van je huis. Laat je vloer er weer glanzen met de Vileda Steam Plus Power Pad.

Pluspunten
  • Je reinigt parket, tapijt en tegels dankzij de 3 verschillende reinigingsstanden. Je ontvangt ook een opzetstuk voor je tapijt. Dankzij de driekhoekige dweilkop reinig je ook gemakkelijk hoeken in je huis. Je reinigt parket, tapijt en tegels dankzij de 3 verschillende reinigingsstanden. Je ontvangt ook een opzetstuk voor je tapijt. Dankzij de driekhoekige dweilkop reinig je ook gemakkelijk hoeken in je huis.

Minpunten
  • De elektrische dweil is niet draadloos, dus je hebt altijd een stopcontact nodig

    .

    Deelektrische dweil is niet draadloos, dus je hebt altijd een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over Vileda Steam Plus Power Pad.

Vileda Steam Plus Power Pad. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 69,9 cm
Breedte 26,4 cm
Diepte 14,7 cm

Vileda Steam Plus Power Pad. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Vileda Steam Plus Power Pad. is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Vileda Steam Plus Power Pad. heeft een vermogen van 1550 W.

Vileda Steam Plus Power Pad. heeft een stroombron: Ja.