1. woonkamer
 2. Rowenta Clean & Steam Multi RY8561.

Rowenta Clean & Steam Multi RY8561.

5/5

Houd je huis spik en span met Rowenta Clean & Steam Multi RY8561.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Rowenta Clean & Steam Multi RY8561., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Rowenta Clean & Steam Multi RY8561.

Merk

Rowenta

Afmetingen

Hoogte: 119 cm

Breedte: 36,3 cm

Diepte: 25,9 cm

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Vermogen

1700 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Rowenta Clean & Steam Multi RY8561.

De Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 is een multi-inzetbare stoomreiniger. Met de verschillende accessoires die je bij dit product ontvangt, kom je bijna overal makkelijk bij. Je kunt je gladde vloeren, voegen, ramen, gordijnen en meubels schoonmaken met een minimale inspanning. Ook kun je meteen desinfecteren, doordat de stoom een temperatuur van 100 graden Celsius bereikt. Met dit product sla je dus twee vliegen in één klap. De stoomreiniger heeft een tank van 1 liter, waardoor je een groot oppervlak kunt reinigen. Met het meegeleverde handstoomoppervlak kun je moeilijk bereikbare plekjes bereiken. Met het unieke hygiëne-stoomsysteem kun je ook parfums toevoegen aan het stoomwater, waardoor je de lucht in je woning of kantoor een frisse geur geeft.

Pluspunten
 • Het waterreservoir is gemakkelijk los te koppelen, zodat de stoomreiniger ook als handstoomreiniger gebruikt kan worden

  .

  Met behulp van het mondstuk voor tapijt is het ook mogelijk om tapijt of vloerkleden mee te reinigen

  .

  Met de meegeleverde opzetstukken kan de stoomreiniger ook voor iets anders dan alleen het reinigen van de vloer gebruikt worden.

Minpunten
 • In het waterreservoir gaat slechts 0,4 liter, je zult deze dus vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over Rowenta Clean & Steam Multi RY8561.

Rowenta Clean & Steam Multi RY8561. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 119 cm
Breedte 36,3 cm
Diepte 25,9 cm

Rowenta Clean & Steam Multi RY8561. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Rowenta Clean & Steam Multi RY8561. is gemaakt van Kunststof.

Rowenta Clean & Steam Multi RY8561. heeft een vermogen van 1700 W.

Rowenta Clean & Steam Multi RY8561. heeft een stroombron: Ja.