1. woonkamer
 2. SharkNinja S6002EU.

SharkNinja S6002EU.

5/5

Houd je huis spik en span met SharkNinja S6002EU.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over SharkNinja S6002EU., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties SharkNinja S6002EU.

Merk

Shark

Afmetingen

Hoogte: 119 cm

Breedte: 36 cm

Diepte: 16 cm

Kleur

Blauw

Materiaal

Kunststof, Metaal

Vermogen

1120 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van SharkNinja S6002EU.

Met de SharkNinja S6002EU kun je jouw vloeren in huis schoonmaken met twee verschillende stoomstanden. De stoomreiniger warmt binnen 30 seconden op en is daarna klaar om te gebruiken. Met de schenkkan vul je het waterreservoir met een inhoud van 0,35 liter. Na 15 minuten vul je het reservoir weer bij. Je kunt de microvezel pads losmaken van de stoomreiniger en vervolgens in de wasmachine gooien, zodat je ze weer kunt hergebruiken. Met de 8 meter lange kabel heb je genoeg bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken. Met de SharkNinja S6002EU kun je met twee verschillende stoomstanden jouw vloeren in huis schoonmaken. De stoomreiniger warmt binnen 30 seconden op en is daarna klaar voor gebruik. Je vult het waterreservoir bij met de schenkkan voor of tijdens het schoonmaken. Het reservoir heeft een inhoud van 0,35 liter. Na 15 minuten vul je het waterreservoir weer bij. De microvezel pads losmaken van de stoomreiniger en vervolgens in de wasmachine gooien, zodat je ze weer kunt hergebruiken. Met de 8 meter lange kabel heb je genoeg bewegingsvrijheid om je huis grondig schoon te maken.

Pluspunten
 • Dankzij de twee verschillende stoomstanden kun je de stoomhoeveelheid aanpassen aan het type vloer

  .

  De stootrand op de stoomreiniger beschermt de muren en plinten tegen strepen

  .

  Je kunt de stoomreiniger gemakkelijk opbergen, dankzij de parkeerstand.

Minpunten
 • Je krijgt geen tapijtopzetstuk om het tapijt te reinigen.

Veelgestelde vragen over SharkNinja S6002EU.

SharkNinja S6002EU. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 119 cm
Breedte 36 cm
Diepte 16 cm

SharkNinja S6002EU. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SharkNinja S6002EU. is gemaakt van Kunststof, Metaal.

SharkNinja S6002EU. heeft een vermogen van 1120 W.

SharkNinja S6002EU. heeft een stroombron: Ja.