1. woonkamer
  2. Karcher SC 2 EasyFix Premium.

Karcher SC 2 EasyFix Premium.

5/5

Houd je huis spik en span met Karcher SC 2 EasyFix Premium.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Karcher SC 2 EasyFix Premium., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Karcher SC 2 EasyFix Premium.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 26 cm

Breedte: 25,4 cm

Diepte: 38 cm

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Vermogen

1500 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Karcher SC 2 EasyFix Premium.

De Karcher SC 2 EasyFix Premium heeft een makkelijk te bedienen bedieningspaneel met een duidelijke knopindeling. Je kunt hiermee de optimale temperatuur en druk instellen. De stoom wordt direct verwarmd, waardoor je direct aan de slag kunt. Ook is er een speciale kinderbeveiliging aanwezig, waardoor er geen ongelukken kunnen gebeuren. Daarnaast is de stoomreiniger licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen. Hiermee kun je eenvoudig alle kamers in je huis schoonmaken. Bovendien heeft de Karcher SC 2 EasyFix Premium een extra lange stroomsnoer van 5 meter, waardoor je niet steeds de stekker hoeft te verplaatsen. Met de Karcher SC 2 EasyFix Premium kun je al je schoonmaakklussen eenvoudig en snel klaren!

Pluspunten
  • De meegeleverde verlengbuizen worden opgeborgen aan de achterkant van de stoomreiniger. Dankzij het waterreservoir van één liter is deze stoomreiniger geschikt voor grotere schoonmaakklussen. Met een gewicht van 2,9 kilo is het eenvoudig om deze stoomreiniger de trap op en af te dragen.

Minpunten
  • Deze stoomreiniger is niet te hervullen tijdens het gebruik, dus je moet de schoonmaakonderbreken. Je kunt geen tapijt reinigen met deze stoomreiniger.

Veelgestelde vragen over Karcher SC 2 EasyFix Premium.

Karcher SC 2 EasyFix Premium. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 26 cm
Breedte 25,4 cm
Diepte 38 cm

Karcher SC 2 EasyFix Premium. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Karcher SC 2 EasyFix Premium. is gemaakt van Kunststof.

Karcher SC 2 EasyFix Premium. heeft een vermogen van 1500 W.

Karcher SC 2 EasyFix Premium. heeft een stroombron: Ja.