1. woonkamer
  2. Karcher SC2 Deluxe EasyFix.

Karcher SC2 Deluxe EasyFix.

5/5

Houd je huis spik en span met Karcher SC2 Deluxe EasyFix.. Met dit schoonmaakproduct ben je er zeker van dat jij comfortabel je woning hygiënisch houdt en dat je optimaal kunt genieten van je eigen huisje. Bekijk hier alles wat je moet weten over Karcher SC2 Deluxe EasyFix., schaf het eenvoudig aan en ontvang het snel thuis.

Specificaties Karcher SC2 Deluxe EasyFix.

Merk

Karcher

Afmetingen

Hoogte: 26 cm

Breedte: 25,4 cm

Diepte: 38 cm

Kleur

Geel

Materiaal

Kunststof

Vermogen

1500 W

Stroombron

Ja

Omschrijving van Karcher SC2 Deluxe EasyFix.

De Karcher SC2 Deluxe EasyFix is een multifunctionele stoomreiniger die je vloeren, badkamer en aanrecht grondig reinigt. De temperatuur wordt altijd perfect aangehouden met het groene licht dat aangeeft dat de stoomreiniger klaar is voor gebruik. De vloermond met de microvezeldoek maakt het schoonmaken van je vloer gemakkelijk, want het absorbeert al het vuil. Met de kleine borstel kun je bijvoorbeeld je auto of kozijnen schoonmaken. En met het kleinste opzetstuk, het stoompistool, spuit je onder hoge druk stoom in de kleinste hoekjes en gaatjes. Ideaal voor het schoonmaken van de wastafel of de douchecabine. De Karcher SC2 Deluxe EasyFix is een echte allemansvriend als je op zoek bent naar een reiniger die alles schoonmaakt en daarnaast nog eens makkelijk in gebruik is.

Pluspunten
  • Aan het groene licht zie je wanneer de reiniger klaar is voor gebruik. Je kunt gemakkelijk de stoomkracht aanpassen aan de schoonmaakklus die je uitvoert. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 1 liter, dus je hoeft het alleen maar vooraf in te vullen.

Minpunten
  • Je kunt deze stoomreiniger tijdens het gebruik niet bijvullen, dus je moet de schoonmaak onderbreken.

Veelgestelde vragen over Karcher SC2 Deluxe EasyFix.

Karcher SC2 Deluxe EasyFix. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 26 cm
Breedte 25,4 cm
Diepte 38 cm

Karcher SC2 Deluxe EasyFix. komt standaard in het Geel. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Karcher SC2 Deluxe EasyFix. is gemaakt van Kunststof.

Karcher SC2 Deluxe EasyFix. heeft een vermogen van 1500 W.

Karcher SC2 Deluxe EasyFix. heeft een stroombron: Ja.